......and she would never watch the Twilight series again

Till er twilight-nördar! Det räcker nu! Hoppas denna åh så underbara video får er att inse att twilight är sjukt segt och inte makear någon sence! Tack för mig!



Töntar på som vanligt



Det är inte lätt att gå i ettan inte!


Pic of the day eller något. Haha tänker under inga omständigheter kalla det dagens outfit! Bara säger, det kommer inte hända...

Iiiiiiiiiiiidag blev det målat för första gången i ettan! I akvarell (...)



nej. kan inte. HUR GÖR MAN??? Det finns ingen vit färg för guds skull!!! Det är för mig en gåta.

Sedan åkte jag, Amanda och Emil från min klass och käkade BK med amandas pöjk! Trefflans trefflans! Oookej heidåå har inget mer att säga så ha det fint typ kbye.


How much chocolate can i consume in one day?

image

Ett sminkinlägg! Herre min skapare!!

Nejmen tjena mina fina små hundar! Nu är det så att Södra Latins insparksfest närmar sig med stormsteg och jag håller på att klura som satan för hur jag ska matcha temat! Det nämnda temat är hypnos/trance (vilket enligt mig slår förra årets tema pure med hästlängder då alla kom klädda i vitt..), men hur i allsin dar ska jag ta mig till?

Jag rör mig framåt i myrsteg och klev idag in på Smink & Perukmakar'n på södermalm för att inhandla förnödenheter (om inget annat tänker jag i alla fall se noticeable ut) och kom hem med två nya glitter och en ny mascara! Skåda!



Lagt på turkos bas (men det är mycket blåare IRL) och DUO franslim


Lagt på svart bas och DUO franslim. Jag vet att ljuset suger.


Deborah Absolute Hi-tech mascara! Hyllad av Linda Hallberg! Det var bara min plikt att köpa den! Visar resultat senare!

On the phoneee

Konferanssamtal med Josse och Klara:
J: Hörni det hackar.
R: Nej det gör det inte.
K: Nej vi sa inget.
J: Nej men det brukar inte låta så.
R: Jo, vi vill bara inte prata med dig.
K: Aa, verkligen.
R: *hamsterskratt*

Mobbade unge josse...

Soundtrack of the weekend

My Chemical Romance – I'm Not Okay - I Promise Album Version

Trust me!

Äckelbarn

Det är jag det! Vart hemma idag eftersom det typ kändes som en hop sniglar hade byggt bo i min mage (läs: jag mådde illa), men nu känns det bättre! Imorn blir det skola igen. feeest.

fav rockers

Jag gillar en hel del band och artister, men det finns ju några individer som liksom har en plats liiiiiiite närmre hjärtat. Här är mina favvorockare baserad på talang! Och annat...

 
Hayley Williams (sångare i Paramore)


Frank Iero (gitarrist i My Chemical Romance)


Gerard Way (sångare i My Chemical Romance)


Brendon Urie (sångare, gitarrist och keyboardspelare i Panic! At the Disco)


Nejmen tjena...

... vad det ramlade in kommentarer om min åh så genuina chanel-väska! Riktigt kul att se! Men jag tänker inte ta åt mig credit för idén då den inte var min, jag såg en bild på nätet på en liknande tygväska. Japp, jag är en copycat! Men vill ni själva hitt på något eget message på era väskor är det bara att ta fram textilpennorna! The sky is the limit!

Här har ni ett foto av en skiss jag började jobba på idag. Min syster köpte senaste Elle och det är ett porträtt av en modell i ett av modereportagen. Hmm. Ej färdigt dock. Hon har inget hår...


i don't need a chanel bag

Nejmen titta vad som kan hända när man har lite extra tid! Kladdade lite på en blank tygväska som jag köpte förre veckan från American Apparel!

Före:


Efter:


Heja budget!

Saker ni (kanske) inte visste om mig. no1

Okej, såhär är läget: Kåmpisarna ska gå i skolan imorn och sover därför, päronen och syster sover, jag borde sova, men är jag trött? Hellz noe. Därför tänkte jag starta något som kallas "Saker ni (kanske) inte visste om mig" för att jag helt enkelt har tråkigt och känner mig taggad på att blogga. 

Så, nmr.1!


Jag måste, måste, läsa kokböcker när jag käkar frukost. Jag har ingen aning varför, men det är något jag gör och alltid har gjort helt enkelt. Bästa frukostläsningen helt enkelt! Så nu vet ni!
Tumblr_l0a5zs89cw1qziuglo1_500_large
Bild från weheartit.com


Homophobia is gay


Gracias!

Ville bara säga tack så himla mycket för otroligt söta kommentarer, på riktigt, ni gör min dag! Tillägnar er denna extremt (enligt mig) inspirerande bild:

gifs värda att bevara





Jag på min nya skola:
image


Jag när en snygg kille dyker upp:
image



Jag när jag fick veta att jultomten inte finns på riktigt:
image
image
image



Jag när jag fangirlar:
image
image
image




Jag och mina moves:
image
image

image
image

Avenyyyyyyyyyyyyn

Fint ska det va! Hahaaaa, nej jag är pretty much pank, plånboken kände sig lösaktig igår... men skor hörni. Skor.

Ska i vilket fall som helst möta upp fina Johanna och fina Lisa i stan efter deras första skoldag. Hihi färskingar.

Orkar inte ens låtsas dra en seriös pose. Det är inte min starka sida som ni vet. Men för att make it up to you ska jag skriva vad jag har på mig:
Linne - Monki
Tröja - Urban Outfitters
Jeans - Levi's ID curve
Skor - Weekday

make:


Hejsvejs!

the sea is not my friend, still i choose to swim.

Jag kommer att gilla söder.

Strosade omkring med syster idag i den mest avlägsna delen av Stockholm. Fika på café String och sedan vidare för spontanshopping på Weekday. Det blev en hel del utforskande av vad Södermalms gator har att erbjuda. Jag blev positivt överraskad! Jag vet, jag vet - slussen, medis - inget nytt direkt, men när man ändå kommer att spendera tre år i kvarteren är det lika bra att begrunda det man har att göra med i ett tidigt skede.
Skolan däremot var fortfarande skitstor och skitläskig. Men idag var nog första dagen som jag kände mig lite smått taggad inför måndag morgon.

Det blir nog bra det här.



Imorn ska jag trösta några fina fiskar som ska doppa fenorna i nya vatten. Deras tur är redan imorgon. Jag spår glass och multipel fika! Kanske lite skvaller om dem andra färskingarna också...

Hello new shoes, bye bye blues

Slowly strolling in the sweet sunshine
And I'm running late
And I don't need an excuse 'cause I'm wearing my brand new shoes


Weekday

 

 

 

 

Ja, det blev ett mode-inlägg. So sue me.


Elope with me Miss Private and we'll sail around the world

Hörni! Jag har äntligen blivit en äkta modell! Och jag har bevis! Jag hade nämligen en liten privat (läs: exklusiv) fotografering med lilla moi idag! Och OJ vad bra det blev! Har ännu en gång blivit shockad över mina många talanger och mitt underbara fotogeniska sjätte sinne! Titta bara!


Lägger man till lite extra effekter blir det haute cotoure! Håller ni med eller håller ni med??
MUA: jag
Foto: jag
Modell: jag
Redigering: jag


Checka min fierce smize (Smiling with your eyes för er som inte är insatta hihi)
Posen har jag kommit på helt själv, tack så mycket! Min kreativitet vet ju typ inga gränser!

Låtsas inte att ni inte är avis på min mustasch! Jag känner er FÖR bra!


Da fejs idag! Orkar inteee skriva upp vad jag har använt för smink för idag blev det skamligt mycket! Så kan det gå när man använder sin aaaalldeles för ljusa foundation och då måste använda aaaalldeles för mycket solpuder för att kompensera! FML. Aja, kan skriva produkter när jag har något mer intressant i ansiktet! :)

Ikväll blir det kebab med b-rudarna! Tagga fan? Tagga fan.

Give me all your poison

HEJ PÅ ER! Hahaha ååååååååh jag orkar inte, skolan börjar om en vecka (EN. JÄVLA. VECKA!!!!) och mitt dygn är heeelt asöjbalsgj! Vaknade klockan halv två idag (duktig slyna) och sedan dess har jag rotat igenom en massa gamla OKEJ-tidningar efter intressant fakta om mina favoritband osv. Jag har mychems adress bitches! Dem kan räkna med en brev-spam utan dess like!

Får även ta och gratta päronen som idag firar 19 år i äktenskap (festmiddag woopwoop)!


Luck ät mi aj äm in aoter spejs!

Underbara Uppblåsbara Lisa




Här hittar ni kvinnans blogg: http://cinico.blogg.se/

hallelujah lock and load

Heisan!

Jahaa, vad finns att säga? Haha dem här sista lovveckorna har jag i princip bott hemma hos Johanna, somnat i någon av hennes sängar och vaknat klockan ett nästa dag. Sedan förtärs det korv och pasta i mängder och sedan upprepas rutinen på kvällen. Det har även tittats på löjligt mycket HP de senaste dagarna! Ingen klagar.

lösögonfransar konsumeras!

Tjjaaa

Nejmen hejsan! Kom precis hem från CJs hus där jag hängde med honom och Samy. Haha, shit vilka töntar. Ville bara säga det. Att dem är töntar asså. Jag vet att ni läser, helt dum är jag inte.

dress.

Klänning? Haha är det ett skämt? Det är väl rebeckas blogg det här... eller?

Nej vet ni vad, det är sant! Jag har fallit för maxiklänningen och gud förbjude att jag någonsin reser mig igen, för jag är kär! Och nej, självklart är det inget stort och fluffigt, någon måtta får det ju vara, men jag erkänner mig besegrad av detta enkla (men sååå underbara) plagg!


Köpt på Forever21 (var annars?) i USA.
Skärp från VeroModa, men det ska ni inte köpa för det faller i småbitar efter ett tag. Fyfarao för sunkiga skärp som inte håller!

Och, äntligen, äntligen har jag lyckats sätta upp håret med den satans hårbakelse-saken!
Bevis:

You see, för ett tag sedan gjorde jag en egen hemgjord såkallad "hair donut" som man använder för uppsättningar som denna, det ser ut som en munk typ, men mitt hår är ju typ lika lätt att jobba med som en gammal ruggmatta så det tog ett tag innan jag fattade hur jag skulle få mackapären att samarbeta! Men nu så! Skulle gissa på att jag har typ 50 klämmor gömda i kalufsen at the moment...

RSS 2.0