IAMAFAN

Alltså. Den här mannen. Ny förebild, säger jag bara! Och nej, inte pga hans utseende utan för vad han står för. I äm in löv, Rick Genest, inspirationskälla, modell, freak och stolt över det!


Självporträtt

Mjae. Den blev sådär, men aja man kan inte alltid lyckas. Har ändå blivit bättre sen skolan började, så de la något i alla fall!


Prefix & skrillex

Pluggar matte med dubstep i öronen. Haha åh herre vad har jag blivit? Aja prov imorn så wish me luck, ses i IG-hörnan.


Dance, dance, dance

Jag är en sucker för dansare och har typ en nisch för att rita av dem atm. Det finns ju såååå många snygga bilder!! Haha fråga inte, men det är galet svårt just saying! Här är en WIP.


FU autocorrect

Originellare? Haha okeeeeej, nae *produktlista ska det stå.


Smokey green

Gårdagens make!

Har använt:
Too Faced Shadow Insurance
Urban Decay eyeshadow Mildew
Svart ögonskugga från Isadora Smokey Eyes Palette
Lancôme Le Crayon Khôl Noir
Isadora Inliner kajal white
Isadora Glossy eyeliner waterproof 40 chrome black
Maybelline define-a-lash volume waterproof

Duktig som skriver originellare eller?


Disney

Har sett på Aladdin med Bea och Amanda. Jag är kär i honom nu. På riktigt.



Wtf Rebecka det är en disneykaraktär?
Men nej han är äkta och han är bäst.


Heisan

Tjenare mina fina hundar, lyckades få igång min kamera (f-ing FINALLY), men föööörst update: Igår va planen att jag, Lisa och Johanna skulle åka till Palmyra i Årsta då det sägs att dem har Stockholms bästa kebab! Meeeeeeeen det va typ en helvetiskt lång kö  så vi drog en kebab på något mer normalt svenneställe istället. Men kebab sitter ju aldrig fel så det va nemas problemas! Sedan kollade jag och johanna på Skönheten & Odjuret, åååh nostalgi! Blev alldeles salig typ haha. Idaaaag ser jag ut såhär:

Nya jeans från Cheap Monday weehoo!

Hittade även en bild från kanske en månad sedan som jag aldrig lade upp

Stickad tröja från Weekday Second Hand, i löööööööööv it ,lätt ny favvo!

OCH så köpte jag KERRANG! igår och det va MY CHEMICAL ROMANCE SPECIAL ISSUE!!!!!!!!!!!!!!!! Tjugofeeeeeem posters fick man, including denna ASCOOLA på Frank!!!


Såååååååå nu e jag lycklig! Poes på er, kollar på Disneyfilm atm på youtube!!

Lol

Haha ni är ju för söta med era kommentarer, applåder för smidigheten Johanna osv.

Idag tog jag en välbehövd fika med klara där vi konstaterade att marshmallows mest smakar konstigt i varm choklad. Jag menar vem vill ha munnen full av halvsmält marshmallowkladd? Inte jag. Mysigt var det i alla fall!

Efter detta träffade jag och Fanny pappa och käkade på vapiano, asmysigt (och så helvetiskt GOTT!!!), har inte träffat paps på ett tag så det va grejt!(y) Till mig blev det världens godaste pastarätt och efterätt DEATH BY CHOCOLATE!! Vem är förvånad? Nae trodde inte det.

Omnomnomnomnomnomnomnom.


jag är med och tävlaaaaaaaar!!!!!!!!!

Superduktiga Sminklådan ordnar en tävling där hon lottar ut en massa smink och vem bangar på det liksom?? Jag är självklart med och tävlar! Länk till tävlingen hittar ni på bloggens startsida, kunde inte klicka på själva inlägget, men tävlingen finns där i alla fall!


Ha det gött mina fina katter, gå med och tävla vetja!

jävla nollor

Här är några nollningsfilmer som tvååorna på södra latin har gjort, sjhöfhj hahahahahaha asså dem e så bra!




Comment: du är vidrig, alla kommer springa ifrån dig.

Haha du har obviously inte fattat poängen med halloween.


Måndagsfeeeeeest

LOL jk ligger i sängen med feber.


Feedback

Denna halloween tänkte jag klä ut mig till någon slags läskig/trasig/blodig docka och jag provade att sminka mig sån idag, men jag orkade inte använda några lösögonfransar, men för The real deal ska jag ha massor!! Vad tycks?


Sämsta låten ever?

Haahaha asså jag garvade nästan ihjäl mig när Josse länkade mig denna låt. Fyfaan, den va riktigt kass asså, no offence om någon av er typ lever för denna låt, men jag fattar verkligen inte grejen med denna, lol.


Sminkskolan: Större ögon!!

Tänkte lägga upp lite regelbundna sminktips, har efter ett par år av makeupgeekande samlat på mig en del info att dela med mig av, så säg till om ni vill veta något särsklijt! Idag kör vi på hur man får större ögoon, wohooooo!! Så, enjoy!
1. BÖJ ÖGONFRANSARNA!!!!!!! Ja, det gör en stor skillnad, det separerar fransarna samtidigt som det öppnar upp ögonen och man får mycket mer ut av sin mascara om man böjer fransarna med en ögonfransböjare! OBS, böj fransarna innan du använder mascaran, annars kan fransarna fastna och brytas av.

 

2. Eyeliner! Vad för sort du vill använda är upp till dig, det finns flytande, fast, penna, gel osv. men jag föredrar flytande. Med eyeliner ser fransraden fylligare oooooch det är ju alltid najs att fejka lite fler fransar eller vad säger ni höhö.

 

3. Lösögonfransar! Som sagt, fler fransar equals större ögon, så lösfransar är gryyyymt! Välj mellan hela "lash-strips" eller individuella fransar, men detta är det hetaste tipset för större ögon!

 

4. Vit eyeliner! Om du använder en vit kajalpenna "inne" i ögat så ser ögonen enooormt mycket vaknare och större ut, så spring och investera i en! Den bästa enligt mig är från Isadora!

 

 


Sminkskolan!

Jag och säkert många andra har väl någon gång önskat att vi har liiite mer utstickande ögonfärg som också ser grymt coola ut även osminkade!

Det går tyvärr inte att fixa, MEN det är fullt möjligt att framhäva sin ögonfärg genom att använda kontrastfärger som ögonskuggor! Exempel på vilka färger som framhäver vilka ögonfärger:
Blåa ögon - varma toner, rödbrunt, bronze, orange, guld
Gröna ögon - lila, gul, aprikos, varma toner
Bruna ögon - kalla toner, lila, blå, silver
Gråa ögon - varma toner och mörka toner

Idag sminkade jag mig med en skvätt lila och visst blir ögonen liiiite mer åt det gröna?


Forever alone

Gryning över södermalm. Ljumma solstrålar mot rött tegel och kullersten. Ännu gapar skolbänkarna tomma, datorerna surrar ensamt och inga steg hörs i trappuppgången.

Så sitter man här, helt jävla själv, inte en enda förbannade människa i hela skolhelvetet. Fyyyfaaaan. Hah jag blir poetisk när jag e ensam.

Shoutout till Lisa som är världens finaste!<3


Amen wtf

Okej texten försvann i förra inlägget, men iaf sitter och målar nu så toodles!


Konst folket!


Favvo: eyeliner

Okej, hur crazy e detta? Målade min eyeliner kl.6.30 imorse, efter hela skoldagen OCH ett friskis-pass är allt fortfarande kvar och sitter perfekt! No smudge, no fade, no nothing! Om det är någon flytande eyeliner man kan lita på är det denna! Jag använder Glossy Eyeliner Waterproof från Isadora! Hett tips! Enda downside är att den kan vara svår att få bort på kvällen så använd ett riktigt bra sminkborttagningsmedel!


Bakis&skakis

Tjenna boiz n girlz! Gissa vem som är dagens hurtbulle? Thats rajt bitches, i win!!!! Va på Friskis&svettiis med syster, skaffa gymkort och gick på pass osv (leker nonchig men är egentligen sjukt stolt över mig själv). Nu jävlar ska man bli fit! Beach 2012 får fan akta sig, det är inte bara solen som kommer blända er i sommar, just sayin. Det kommer bli legendariskt! Ok jag ska sluta. Men ni får gärna leka liiite stolta iaf eftersom detta knappast är av min natur. Såna som jag är skapta för att dega i soffan tills allt som återstår av oss är en 200kilos degklump med för mycket smör i. Okej nu spårar jag, man får en energikick av detta förstår ni! To prove my point så får ni en bild på mitt tidigare jag, sovandes i soffan på kaffiz. Det är nu ett minne blott, jag svär (trots att bilden är från i förmiddags).


Drama, lies, tears. Cheers to the teenage years.


Ok NU funkar blogg-appen.

Random bild. Okej går nu aa hejdå.


Helg föffaan

Totally! Vart inne i stan med klara ett tag för en välbehövlig uppdatering osv. Avslutades såklart på käraste BK, älskling lämna mig aldrig<3333

Har någon kollat på Outsiders btw?? Sjukaste, bruden tror hon är en katt! Jag menar... asså. Bara what liksom?? Illa.


Same same but different

Dags att införskaffa sig ett bar rejäla kängor som håller genom vinterhelvetet! Har kollat upp dessa två, samma pris men väääldigt olika utseende. Docsen e obviously mer fodrade och verkar sååå mysiga allmänt, men dem andra är typ dem perfekta ankelbootsen objektifierade!!! Well well, man kan inte få allt här i världen. Vilka tycker ni jag ska köpa?


Mamis wordfeud spååårar

Asså haha jag menar what the firetruck?


Na Na Na Na Na Na Na Na

Thea hälsar hej.


So This is what's up


Tillägnat Stockholms bombnedslag No1

Du. Är. Så. Satans. Snygg!!!!
Du vänder bögarna och gör kvinnorna lesbiska. Du får spinkmodellerna att blekna. Din hjärtekrossarlista kommer växa sig lång säger jag bara. Dela med dig av din attraktionskraft kvinna!

And keep cheesing! Haha om du fattar. Cheesa! Got it? Ja, jag snackar om dig finis<3


Q/A 2

Tjockefin:
jag är tjej idiot....

________________________________

...

Är du säker?


b-o-o-k-w-o-r-m

Sitter här och lääseeeeer! Hela dagen lååååång. Titta vad jag e DUKTIIIIG!!!!! *sjunges till frukostlåten-melodin*


Q/A

Anonym:
INGEN RÖD SÅS = INTE SOM DEN SKA VARA

________________________________

Kvinna/man, ursäkta min mobilkamera som inte fångar den röda såsen på bild, men den finns där, and it was good!


Slevoviza

Hei Hei hallö den! Jak ock den jöhanne er pö den pezzahus ock äta den kebap! Fääään och braaa jak den jilla! Moms fälläbappen!


Ut ur huset

Drar till stan med syster! Pengar ska spenderas säger jag bara!!



LOL jk, har inga pengar.


Makeup

Skiiiitkass bild på min mejk från insparken! Shimma shimma!!


Älskade säng

sova<333333333333


RSS 2.0