Applåder!

Jag uppdaterar! Wowzers! Förlåt, men det ääär ju så in i skogen tråkigt att blogga ibland, och SVÅRT när man inte har en dator att blogga ifrån eller bilder att blogga med! Min kära digitalkamera avfyrade sina sista pixlar i höstas och inte har man en kamera till datorn heller... LML. Nej, nu ska vi inte deppa! Det är ju påsk, vilket medför godis och i vissa fall påskpengar om ens släktingar har dålig fantasi. Inte helt fel ändå! Har faktiskt köpt lite nya kreyer till min påhittade legendariska sommargarderob! Jag spår euforiska klädkombinationer! Ja, tydligen har jag blivit en sån tönt, hata mig inte. Köpte faktiskt ett bar helt fantastiska zebraklackar som jag tänkte promenera runt i när det vankas festligheter. Nu har jag även investerat i en ny bikini och ett par höga jeansshorts som är så bekväma att det känns som om man har virat moln runt röven! Inte fel det heller.

Imorn börjar skolan igen. Helt ok pepp, vi börjar ju ändå skoldagen med ett dopp i bassängen soooo visst överlever man. Aja, ni får ha en fin påsk så höres vi väl någon annan gång.

Español lr va...

Sitter i skolan (everybody say weehoo) och har precis skrivit klart min engelskagrej till onsdag! Weehoo på den också! Los spanjackos sitter och lyssnar på rektorns tvåtimmarstal i aulan just nu hehee, så jag har inte så mkt för mig. Men gissa vem som var on fireeeee på lasergame i lördags? 7e plats av 23, smidig som en ninja var det ja. Next up, fysik! Tagga galet.

RSS 2.0