boom boom boom, everybody say weehoo!

Tja snyggingar! Eller vänta lite..

det va inget

haaaaaaahhaaaaaaaaa! I alla faaaall, just nu sitter jag och försöker in så mycket knowledge som möjligt om andra världskriget i mitt limited brain space. Det går. hmm..... framåt i think. Eller det får vi väl se imorn då vi har prov på skiten. Wehooo!

Förresten så får vi medelsvenssons på fribergaskolan finbesök på fredag i form av de ååååh så exotiska spanjorerna! Varför inte, liksom? Verkar inte som att alla är lika pepp visserligen. Sverige är ju, ja, lagom roligt just nu. Vi taggar dock inför cybertown på lördag, något roligt får man ju lov att drömma upp.

Aja, ha det gött eller något.
Tumblr_lcawoaeggv1qb5cmfo1_500_large

Fried eggs

Okej, jag har officiellt hittat världens sämsta (och mest irriterande) låt! Och jag är inte direkt ensam om att ogilla den (thank god, annars hade världen vart illa ute)!

Tumblr_lih1u1kmye1qdpzhgo1_500_large

7am, waking up in the morning
Gotta be fresh, gotta go downstairs
Gotta have my bowl, gotta have cereal
Seein’ everything, the time is goin’
Tickin’ on and on, everybody’s rushin’
Gotta get down to the bus stop
Gotta catch my bus, I see my friends (My friends)

Kickin’ in the front seat
Sittin’ in the back seat
Gotta make my mind up
Which seat can I take?

It’s Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin’ down on Friday
Everybody’s lookin’ forward to the weekend

Partyin’, partyin’ (Yeah)
Partyin’, partyin’ (Yeah)
Fun, fun, fun, fun
Lookin’ forward to the weekend

Snart får jag pirko...


I am not afraid to keep on living

Lever på minnen från i fredags för tillfället. Befinner mig i ett annat livstillstånd. Herregud, vad är det jag säger haha! Johanna, säg att du förstår mig!

Jag måste vara mentalt annorlunda på något sätt. Det är ju helt sjukt hur mycket jag påverkas av bara några låtar. Planetary - glad. Cancer - ledsen. Dead! - pepp. Jävla människor, sluta vara så underbara!


Tumblr_liclww6cvv1qf7weko1_500_large


"Never stop running"

Åh herre min skapare.

Jag har officiellt funnit meningen med livet. Eller i alla fall meningen med mitt liv. Gårdagen var obeskrivligt fantastisk underbar! Jag har försökt hitta rätt ord för att beskriva det, men nu har jag kommit fram till att det helt enkelt får vara så - obeskrivligt. Dessa bilder får göra jobbet åt mig.

Tumblr_libg5lwfqz1qd5wumo1_500_large
Tumblr_lia7dvbugy1qetk25o1_500_large
Tumblr_li7obczeih1qd5wumo1_500_large

Totally

Nu sätter vi igång med nästa projekt! MVG på fysiken jaooo. Får se hur det går... either way tänker jag belöna mig själv med en fet kebab imorgon innan konserten, för guess what? Den här veckan har jag varit duktig. Totally.

Imorgon händer det

Tumblr_lhyqgg0n1p1qcvvmjo1_500_large
Tumblr_lhg5aosjm11qd1063_large
Blir nästan knäsvag......................

Tjaaaaaa

Usch jag vet, det är alldeles för sent för små barn att vara vakna, men så går det när man är engagerad i sitt skolarbete. Så lev me't mamma och pappa! Men i alla faaaaall. Kom på nu att jag egentligen inte har något att skriva om, så gonatt! Eller nej vänta! Jag åt tårta idag! *・゜゚・*:.。..。.:*・'(*゚▽゚*)'・*:.。. .。.:*・゜゚・* *giant epic face*

Finito

Jag har just kollat igenom 7 "kemins värld"-filmer. Jag kommer ha berättarrösten i huvudet i en vecka, kill me.  

Sam tha man

Alltså. Jag bokstavligen dör! Sveriges mest klockrena pöjk? Ja.

www.samthaman.blogg.se

Min vardag

P.L.U.G.G

Där har ni det folket.

Nationella imorn, NO är det som gäller. Och vaaaaad blir ämnet? Jo, kemi! Lycka i en låda!


Wünderbaum var ordet. Men som ni ser har jag inget mer intressant att dela med mig av just nu, so tjarrå, ha det!

Nejmen tja!

Just nu flödar fantasin, jag bara spyr på kreativitet känner jag! Har suttit sen kl.17 och svara på frågor om en reklamplansch för lösnaglar. Har jag ett liv eller har jag ett liv? U tell me.

Aja, någon slags sömn måste man ju få, så once again, over and out!


Tummen ur

Nu är det inläggsdaaaags wihooo!!! Min dator förblir skadad ett litet tag till så några bilder blir det inte. Menmen... Igår vart det skola som vanligt. Ganska chill, fyra lektioner, MVG på uppspelet jaoo(!!!!) och sen matteprov som gick ganska bra ändå. MLIA varning. Men kvällen spenderades med Josesvin (fet men fin) och Klara_tjock95 på p-p-p-pizza huuuuut!!! Hah, det blev en hel del snack (utan att nämna några details) innan vi upptäckte att dem som satt vid bordet bredvid var värsta barnfamiljen. Hurrhurr. Men efter det drog vi oss hem till hultmanhuset där vi fortsatte vara allmänt svullo. Imorse sjöng jag och Josse för klara som fyller sixteeen gosh! Det blev oh so awesome morning cake med ljus på! Grattis bebis!!! Okej nu blir det här skitlångt bara för att jag inte har skrivit på ett tag men kbry. Over and ouuuut!

I am cannibal

Just nu är jag jävligt arg = borde inte blogga. So i won't.


Tja

Hej jag suger på att uppdatera. Men FYI så är min dator virusinfekterad och inlagd på sjukhus för tillfället. Ja, det är en bra ursäkt så lev med det.

Daddy Cool

Stolt syster här dårå! Sjukligt bra, finner inga ord!

Den bra den! Mycket fäään!


Kvällen präglades även av ett finfint Vapianobesök med Klara, Josefine och Lisa! Death by chocolate säger jag bara!


مرحبا اسمي ريبيكا


Tänkte bara visa upp mitt åh så älskade arabhalsband! Har ingen aning om vad det står dock. Det är ett mysterium som förblir olöst. Men jag vill gärna tro att det betyder kebabsås...

En miljon på banken men ingenting att leva för


Okej idag är en sjukt weird day. Först och främst fick jag MVG på mitt historiaprov (i mean hellooo, what happened??), sedan har tydligen Johanna och Ludvig lekt stalkers utanför mitt hus medan jag sov den senaste... timmen? Kinda creepy att vakna upp till. Mormor och morfar håller med. Medan jag har skrivit detta inlägg har jag dessutom hunnit spilla mjölk på tangentbordet och bita mig aphårt i kinden. Smidighetspoängen rullar in som vanligt...

Nu ska jag gå och göra något vettigt innan något annat olycksbådande drabbar mig. Ärtor ut.

 


Confusion mode


Dags att samla tankarna till lite bra musik!

Håkan Hellström – Hurricane Gilbert

6/3-2011 (kommer inte på någon roligare rubrik)


Kom precis hem från en promenad med Johanna. Osminkad, slitna jeans, sliten jacka, slitna skor. Dagens outfit mina damer och herrar! Kvällens planer var först att möta upp Josefine och kolla på Solsidan, men ungen fick förhinder i form av plugg. I'm like whaaaaaat det är lov u out o' yo miiiind!! Men to be honest skulle mitt samvete också må bra av lite plugg. Men som sagt, än är det lov. Så nu blir det mys med Johanna. Jag spår Vampire Diaries, chokladmuffins, cola och chips. Svårt att gissa ey?


Born this way


Helt jävla sjuk musikvideo - så ska det se ut!

Kul... T


Mycket trevlig kväll det där

Att gå på toa

HAHAHAHAHA! Där var jag allt bra rolig! Ja, jag står på en toalett. Fattar ni? på toa! Men vi har ingen helfigurspegel i hela huset, så man tager vad man haver. Snygg hållning får man också.


Hej jag är klädd som en man. Det var det som var poängen. Fast jag är inte på ängen alltså... ha ha

BTW

Skiter i den där listan. Jag har väl bättre saker för mig.

Rather die hard than die hollow


Jag är inte mycket för att skriva deprimerande texter, so i won't. För att jag helt enkelt inte har något värt att skriva ner. Så folket, om titlar som ovanstående dyker upp då och då så ska ni inte tro att jag är suicidal. These are not my words. Låttexter är bara så mycket lättare att ta lärdom av än bibeln!

Känner att just denna låt kommer injiceras flitigt i öronen ett tag framöver. God bless Lykke. 

Over and out


Schläktentreffe

Låtsas att jag vet vad släktträff betyder på tyska. Fantasin flödar. Nu är det dags för fancy food in our fancy diner with fancy guests in fancy clothes. Jag passar inte i klänning. Vad bära vad bära? Äh, det får bli som det blir.

8:e bilden

En person som du saknar

Kom hem nu då tjocka unge!!!!!!!

Sneak Peak




Långt ifrån färdigt, men någonstans har jag i alla fall kommit! Whatayasay?

Shadows


Måste bara säga att jag är fullkomligt förälskad i MakeUpStores Wonder Kit! Jag svär, man kan använda dem till precis vad som helst. Här har jag typ lekt med skuggor - deep crease + high cheekbones = inte helt fel. Käääär.


Känner mig fet-afrikansk! Skulle såååå inte banga på en sidecut just nu...

Nej hörni, nu ska jag vara kreativ! Fram med palett och penslar jaoo. Och kanske en bulle höehöe :)

Dagens låååååt: Veronica Maggio – Jag kommer

Ha det fint kära hestar!


7:e bilden

En bild du aldrig har lagt upp

Saker jag vill ha (nej, MÅSTE ha) - med risk för att låta tjatig


Men jaaaaaaaaa. Är så sjukligt pepp på att sporta detta med platinablont hår och bruna ögon. Menmen, man får vara som man är när man inte blev som man skulle. Men people - it's gonna happen!


Del II i min plan på saker jag ska göra innan 18. Denna har jag faktiskt till godo, så kära päron; There's nothing you can say. Gosh, känner mig som världens punkare när jag går igenom detta, men jag svär att detta är det sista rockiga tillskottet. Punk är inte målet, men snyggt är det. Am I right or am I right?


Behöver jag ens förklara mig?


Nope, finns inga ord. Johanna, jag erkänner mig besegrad.


Slumpmässiga nätter med tjocka bebisar!


Överexponerade sommarbilder...

To be continued folket. Vänta bara...


I gårdagens kläder

Vaknade ännu en gång upp i Johannas hus, men denna gång var det bredvid Klara. Och en katt vid namn Wilma. Inte precis mitt drömscenario (inget illa menat, klara). Så det blev ännu en morgon med ugnsrostat bröd, varm choklad och VD i johannas soffa. Snart kommer hon hit för cola, chips och VD i min soffa. MLIA.

Chillåt för tillfällen som dessa: City and Colour – The Girl 
Denna kväll skulle matchas perfekt med en Onepiece. Just sayin'.




Känner mig cool

Efter många tappra försök att mobilblogga är jag jävligt PMSig och negativ. Jag behöver choklad.


Nejmen kolla! Satte ihop en ap-enkel outfit från kläderna jag visade igår. Fasen också att man är pank, annars jävlar...

Orkade inte sminka mig satsigt idag, fixade håret istället. Är det bara jag som är extremtänd på tjejen på H&M-planshens hår??? Så CP-snyggt att jag nästan får en hjärnblödning av ha-begär! Men som sagt så blir det ingen makeupshoot idag, så kika in här istället och låt er inspireras!

Ha det! Ikväll ska vi ha det kul't. Häftapparat.


Jak fick fliesk

Sitter här med Klara Swetlana (ja, hon är rysk) och vi diskuterar fläsk.

Nu spontanbestämde vi oss för att baka något.
Klara tycker hon är duktig. Hon är absolut jätteduktig!


Ryss-mode on!


Fluff

Hejsan mina kära små kycklingar! Idag ska jag umgås med klara swetlana som unfortunately är 100% okontaktbar just nu. Vad göra? den ente väta farfor. Lets play the waiting game så får vi se.

Fråga inte ens varför

Favvolåten ur Lykkes nya: Lykke Li – Love Out Of Lust
Klart godkänd!

Nu till något helt annat. Varför i helskotta har jag nu spenderat en halvtimme för att sätta ihop ett kollage med potential outfits och accesodljbasf (hur fan stavar man??)  för att matcha mina nya kläder? Detta ska inte bli en modeblogg. Särskiljt eftersom jag inte vet ett fnatt om mode. Visst är det fint med dem och dem skorna till ett par brunbrända ben och stråhatt och en cigg i mungipan som ett plus i kanten. Men är det jag? Nejnej.


Trots det kan jag inte hjälpa att jag är sjukligt shoppingkåt på ovanstående plagg. Byxorna och t-shirten är jag redan stolt ägare av, men när jag har cashat in tillräckligt för att ge mig ut i staden igen med plånboken i hand får stockholm fasen akta sig! Mode är farligt.

Bara för att jag är i motsägelse-mode måste jag slänga upp något mer på något som jag faktiskt är intresserad av:
Ännu en sysslolös eftermiddag. Här har ni det. Rebeckas tidsfördriv!


Nu räknar vi dagar


5:e (?) bilden

En gammal bild på dig själv

Så fan heller!

Filosoferande

Lyssnar på Lykke Lis nya och modefilosoferar. Vad händer?

Sminkning från förra veckan. Jag hade tråkigt och se vad som hände. Skaffa dig ett liv, Rebecka. Och en ny mascara.


Random bild

En bild du helt enkelt känner för att lägga upp för att jävlas

4:e bilden

En bild på någon du älskar

Ja, choklad är en person i det här scenariot

3:e bilden

En bild på någon i din familj

Tidsfördriv och telefonnummer

Mötte upp syster i sthlm stad och drev runt tills pengarna tog slut. Det blev ett par chinos, en magtröja och lite annat. Ytterst trevligt! By the way, om ni får tid över kan ni ju alltid ta en titt på Biancas blogg rebeckasminer.blogg.se. Legendariskt var ordet!

Chickflick

Hur patetisk är det att få en ny kändiscrush varje gång man ser en Chickflick? Därför kollar man på skräck istället hehe. Min "kändisar jag får ha sex med även om jag skulle vara i ett förhållande atm"-lista växer...

En kass myra

Bussarna är annorlunda här på andra sidan av Sthlm, mitt ute i ingenstans. Hjälp... Lisa ska skaffa en blogg!!!!!! Det blir till att skita många regnbågar framöver! Tummen ur och tummen upp!

Här fikar Kungen

Sitter med Lisa (som tycker om att Cheesa) på ett kafé och smälter sugrör i stearinljus. Sci-fi bokandeln kallar, toodles!<3

Raklinjer och hjärtan

Lisa står i mitt kök at the moment och sjunger på en okänd sång om våfflor. Känns oerhört passande. Gott i vilket fall. Gosh, kvinnan kan sjunga!

Idag blir det vilt. Vi planerar att dra till Heron och se på bio. Omagad, vi ska till ghetto på andra sidan Sthlm... Botkyrka!!!!! Sounds kinda' dangerous dont u think? Okej skämt skämt Tumba e bror. Nu kör vi!
Så då har vi frågan som vi alla ställer oss åtminstone en gång i livet.
Vem fan har Sveriges godaste kebab?

Södertälje för fan. Ointegrerade hattifnattar. <3

Guten Morgen

Morgonen tar sin början på golvet i min systers rum med upptäckten att en okänd individ skedar mig. Det visar sig vara Johanna. Igen - vi är ju typ gifta. Hoppla, nu blir det våffelverkstad!

2:a bilden


En bild på dig själv

Vamos à terminar ahora

Nu är det skönhetssömn som gäller, trots att jag knappast kommer vakna särskiljt mycket vackrare. Vi får väl hoppas att John Blund injicerar mig med botox eller något. Gonatt med er!

RSS 2.0